Katalog smaków tortów
Drodzy Klienci!
Nasze torty przygotowujemy tylko na naturalnych składnikach. Używamy masła, śmietany, sera mascarpone, domowej konfitury, belgijskiej czekolady oraz innych bardzo dobrej jakości składników. Przedstawiamy nasz katalog smaków tortów, czyli kombinacje naszych obserwacji różnych gustów, inspiracji i upodobań. Mamy nadzieje, że każdy znajdzie coś dla siebie i bliskich 🙂
SMAKI TORTÓW W STANDARDOWEJ CENIE:
1. TRUSKAWKA – krem śmietankowy i waniliowy z konfiturą z truskawek, na waniliowym biszkopcie
2. MALINA / CURD OWOCE LEŚNE – krem malinowy oraz krem śmietankowy ze słodko-kwaśnym sosem z owoców leśnych, na waniliowym biszkopcie
3. MALINA / MANGO – krem malinowy oraz krem mango z kawałkami owoców, na waniliowym biszkopcie
4. CZEKOLADA / ŚMIETANA / PRAŻYNKA CZEKOLADOWA – krem czekoladowy oraz krem śmietankowy z podwójną chrupiącą warstwą czekoladowej prażynki, na czekoladowym biszkopcie
5. BIAŁA CZEKOLADA / CZARNA PORZECZKA – krem biała czekolada oraz krem śmietankowy ze słodko-kwaśną konfiturą z czarnej porzeczki, na waniliowym lub czekoladowym biszkopcie
SMAKI TORTÓW PREMIUM:
6. PISTACJA / TRUSKAWKA – krem biała czekolada i prażynka ze słonej pistacji oraz krem waniliowy z konfiturą z truskawek, na biszkopcie pistacjowym i waniliowym.
7. TRUSKAWKA / ZABAJONE – krem zabajone i prażynka z liofilizowanej truskawki, maliny i białej czekolady oraz krem śmietankowy z konfiturą z truskawek, na waniliowym oraz cytrynowym biszkopcie.
8. MANGO / MALINA / MARAKUJA / CZEKOLADA RUBINOWA – krem mango z kawałkami mango, sos słodko-kwaśny z marakui, krem malinowy, prażynka z liofilizowanej truskawki, malin i białej czekolady na biszkopcie waniliowym
9. CYRTYNA / KOKOS / BIAŁA CZEKOLADA – krem śmietankowy ze słodko-kwaśnym sosem lemon curd, krem biała czekolada, prażynka kokosowa, na biszkopcie kokosowym i waniliowym
10. SŁONY KARMEL / MIGDAŁY / PRAŻYNKA KARMELOWA – krem zabajony, krem śmietankowy, podwójna prażynka słony karmel, na biszkopcie migdałowym i czekoladowym
11. CZEKOLADA / ORZECH LASKOWY / WANILIA – krem czekoladowy i waniliowy, podwójna prażynka orzech laskowy, na biszkopcie z orzechem laskowym i czekoladowym
12. CZEKOLADA / CZARNA PORZECZKA / CHRUPKA CZEKOLADOWA – krem czekoladowy, prażynka czekoladowa, krem z czarnej porzeczki i konfitura z czarnej porzeczki, na waniliowym biszkopcie pieczonym z czarną porzeczką oraz czekoladowym.
Każdy tort wyceniany jest indywidualnie w zależności od wielkości tortu (ilości porcji) oraz dekoracji.
Smaki premium są dodatkowo płatne w wysokości 10% od wyceny tortu w “smaku standardowym”.
Życzymy wspaniałego spotkania w gronie najbliższych i dziękujemy za wybranie naszej słodkiej pracowni